Podpořte zažívání jarní očistou

Tagy:  zdraví, detoxikace, hubnutí, doplněk stravy, jaro, trávení, zažívání, Naturline, vitamíny, vláknina, detox

Podpořte zažívání jarní očistou

Chcete posílit imunitu, dodat vašemu tělu patřičné vitamíny, srovnat trávení, zlepšit kvalitu pleti nebo vlasů, podpořit správnému zažívání nebo dokonce zhubnout nějaké to kilo navíc? Není problém! Vyzkoušejte zdravou jarní očistu.

Jarní detoxikace

Zimní období tráví většina lidí v klidu domova, odpočívá a bohužel také shromažďuje své tukové zásoby. Mnohdy se stává, že na jaře jen těžko dopínáme kalhoty. Co s tím? Řešením je jarní detoxikace organismu. Základem je změna jídelníčku, zařazení pohybu do vašeho života, ale také Detox ostropestřec. Jedná se o doplněk stravy, který díky obsahu sladkovodní řasy Chlorelly a silymarinu, což je účinná látka Ostropestřce mariánského, podporuje nejen detoxikační potenciál, ale také dokáže odbourávat škodlivé a jedovaté látky z těla a podporuje metabolismus. Lopuch a Smetanka lékařská obsažené v přípravku Detox ostropestřec, zase přispívají ke správné funkci močového ústrojí a napomáhají k řádnému odvodnění organismu. Chlorella navíc také pomáhá zachovat normální hladinu cukru a cholesterolu v krvi. Kromě zdravé stravy a poctivého pitného režimu je Detox ostropestřec jednou z možností, jak se postarat o rychlejší odplavení škodlivých látek z těla.

Vláknina

Víte, jak moc je pro náš organismus důležitá vláknina?
Vláknina je často opomíjenou složkou v naší stravě, přestože doporučené denní množství vlákniny v potravinách je asi 30 g. Vláknina nemá téměř žádnou výživovou hodnotu, ale hraje opravdu zásadní úlohu v udržování pevného zdraví, během diety, očisty a celkovém hubnutí. Svým sytivým účinkem potlačuje chuť k jídlu, zvyšuje pocit sytosti a napomáhá pravidelnému vyprazdňování střev (např. Psyllium). Dokáže na sebe navázat toxické látky a dostat je z těla ven (např. Chlorella). Vlákninu najdeme především v ovoci a zelenině, v luštěninách, rýži, tmavé mouce, vločkách, obilných zrnech atd. Do těla můžete dostat vlákninu i jiným způsobem než pojídáním čerstvého ovoce nebo zeleniny. Naturline nabízí přípravek Vláknina s oligosacharidy, kdy se doporučuje užívat 4 tablety 3× denně během celého dne, a k tomu vypít alespoň 2 litry tekutin denně.

Doplňky stravy

Různé vitamíny, minerály a jiné doplňky stravy se doporučují dodávat tělu pravidelně. Nejen že příznivě ovlivní naše zdraví, psychiku, duševní stránku člověka, ale mohou pozitivně působit i na imunitu, energii a samozřejmě i na hubnutí. Cílem značky Naturline je poskytnout takové doplňky stravy, které vám zpříjemní den a budete se vždy cítit ve skvělé kondici a fit. Tato česká značka je již 20 let na trhu (od roku 1994) a stává se díky své kvalitě výrobků stále oblíbenější.
Naturline si oblíbí nejen sportovci, ale také moderní ženy, starší populace či malé děti.

Článek Podpořte zažívání jarní očistou byl publikován 13. března 2014 v 15.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...