Zelená pro naše zdraví – chlorella a zelený ječmen

Tagy:  Chlorella, ječmen, zelený ječmen, zdraví, vitamíny, nápoj, detoxikace, nervová soustava, dieta, očista, nadváha, imunita,

Zelená pro naše zdraví – chlorella a zelený ječmen

Zajímáte se o zdravou výživu, zdravý životní styl a není vám lhostejné vaše zdraví či zdraví vašich blízkých? Ba dokonce vás trápí zdravotní potíže a chcete vyzkoušet přírodní léčbu, díky které dokážete vaše tělo očistit? Chlorella a zelený ječmen jsou tady.

Dnešní svět

Bohužel v dnešní době je zdravotní stav naší populace katastrofální. Stoupá frekvence výskytu rizikových faktorů v populaci, jako je nadváha, obezita, kouření, stres, vysoká hladina cholesterolu, glykémie apod. Celkově narůstá překyselení v organismu, naopak obsah živin v přirozené stravě rapidně klesá. Lidé se stravují nevhodně a nezdravě. A takto by se dalo pokračovat dál. Co pro to můžeme udělat?

ChlorellaChlorella

Sladkovodní řasy

O své tělo můžeme začít ihned pečovat. Jak? Stačí si do vašeho jídelníčku zařadit chlorellu. Jedná se o sladkovodní řasu, která se pěstuje v teplém klimatickém pásmu. Zelené rostliny jsou bohatým zdrojem chlorofylu, který má protizánětlivé účinky a urychluje hojení ran a zánětů. Jedna tabletka řasy Chlorella Pyrenoidosa obsahuje několik miliónu chlorelových buněk, a výborně se postará o ozdravění našeho těla. Vláknina má na starosti vázání toxických odpadů ze stravy a odvádí je z těla ven.
Chlorella byla objevena po druhé světové válce. Dodává našemu tělu navíc výživné látky – vitamíny, minerály, stopové prvky, enzymy, bílkoviny apod.
Je typická svou zelenou barvou (díky velkému množství chlorofylu) a navíc voní a chutná po trávě.

Chlorella

Tento pomocník v každé domácnosti zajisté ocení každý z nás. Kvalitní sušená řasa je 100% přírodním produktem, který čistí střevní stěny, zlepšuje trávení a celkovou funkci střev. Je ideální pro detoxikaci (odvádí z těla nečistoty a toxiny), posiluje imunitní systém, má protizánětlivé účinky, zmírňuje vředy a alergie a navíc neobsahuje lepek.
Chlorella mimo jiné snižuje míru únavy a vyčerpání, podporuje správnou funkci nervové soustavy a psychiky atd.

autor: Lucashautor: Lucash

Zelený ječmen

Jak už sám název napovídá, jedná se také o zcela přírodní produkt plný chlorofylu. Zelený ječmen je lahodný nápoj, který obsahuje důležité vitamíny, minerály, stopové prvky, aminokyseliny, enzymy atd. Účinky mladého zeleného ječmene jsou doslova fantastické. Léčí nemoci kůže, zpomaluje buněčné stárnutí, je výborným pomocníkem při nadváze a také účinný proti zácpě. Ječmen potlačuje růst rakovinných buněk, pomáhá při anémii, při pohybových potížích, při normalizaci hladiny cukrů v krvi. Léčí astma, reguluje hladinu cholesterolu a zlepšuje spánek, myšlení a paměť.

Zelené potraviny se užívají nalačno, zhruba 20 – 30 minut před jídlem.

Článek Zelená pro naše zdraví – chlorella a zelený ječmen byl publikován 22. září 2014 v 15.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...