Koloidní stříbro jako přírodní antibiotikum

Tagy:  antibiotika, koloidní stříbro, viry, bakterie, bacily, nemoci, choroby, léčba, výzkum, technologie, historie

Koloidní stříbro jako přírodní antibiotikum

Dnešní doba je plná nejnovějších technologií a takových vymožeností, o kterých si naše babičky mohly nechat jenom zdát. Mrknutím oka si dokážeme obstarat prakticky cokoliv a nutno podotknout, že nám 21. století přináší nespočet možností, jež znatelně usnadňují život. S čím si ale přesto nevíme rady a nad čím i ti nejzkušenější lékaři často kroutí hlavou, jsou nemoci. Ty lidstvo sužují od nepaměti a pravděpodobně tomu nikdy nebude jinak. Naštěstí se z běžných chorob dokážeme dříve nebo později dostat, čemu se však nevyhneme, je léčba pomocí antibiotik, a to obvykle opakovaná. Následuje koloběh užívání těchto medikamentů a obnovování imunitního systému, který je užíváním antibiotik znatelně narušen. Co kdyby ale existovalo něco, co by zahubilo veškeré choroboplodné zárodky, a to přírodní cestou? Naštěstí je takový zázrak běžně dostupný a jmenuje se koloidní stříbro.

Historie koloidního stříbra

Koloidní stříbro v medicíně rozhodně není žádným nováčkem, neboť jeho unikátní a nezaměnitelné vlastnosti byly opěvovány již v době Římského impéria. Prakticky každá rodina využívala účinky stříbra pro léčení sebe a svých nejbližších. Největší popularitu však stříbro zaznamenalo v období válek, a to konkrétně od roku 1933. Od této doby bylo koloidní stříbro, jakožto nejúčinnější přírodní antibiotikum, používáno především k léčbě akné, artrózy, popálenin, diabetu, nejrůznějších ekzémů, zánětů, kožních plísní nebo na obyčejnou bakteriální chřipku. V historii tak koloidní stříbro bylo schopno vyléčit až na 670 chorob nejrůznějšího původu. Nelze se tedy divit, že má tento zázrak své právoplatné místo i v moderní medicíně 21. století

Technologie výroby koloidního stříbra

Výroba koloidního stříbra rozhodně není jednoduchou záležitostí a pro jeho získání je třeba dodržovat přesně dané postupy. Důležitým kritériem je vlastnění technologie na čištění vody, bez které nikdy nelze vyrobit deklarované množství stříbra. První fází je příjem suroviny, následuje skladování, uvolnění surovin do výroby, odvažování složky ke kalibraci, kalibrace roztoku k elektrolýze, samotná elektrolýza, filtrace stříbra po elektrolýze, naplnění nádoby vodou a následné uskladnění.

Koloidní stříbro AG 100 jako přírodní antibiotikumKoloidní stříbro AG 100 jako přírodní antibiotikum

Použití koloidního stříbra v medicíně

Koloidní stříbro je homogenní roztok o miliónu velmi malých mikročástic, které dokáží ničit bakterie a viry, čímž léčí nespočet nemocí, které sužují lidstvo od nepaměti. Studie prokazují, že koloiní stříbro v minulosti dokázalo zničit stovky chorob, ze kterých lze jmenovat ty nejznámější jako baktérie koky, enterokoky, mikrokoky, streptokoky, stafylokoky, stomatokoky, pneumokoky, meningokoky, bakteriodae, neiserie, helicobacter pylori, klostritida, Escherichia coli a další koliformy, salmonely, Bacilus aureus a další bacily, z virů jsou to pak herpetoviry, chřipkové víry a další, z plísní kandidy, giardie, trychomony a jiné. K tomu, aby koloidní stříbro účinně léčilo a dalo se považovat za přírodní antibiotikum, postačí opravdu malé množství, a to konkrétně 10 ppm koncentrovaného roztoku. V dnešní době je však možné používat koloidní stříbro pouze zevně.

Použití koloidního stříbra v kosmetice

Kromě zmíněných chorob dokáže koloidní stříbro také velmi efektivně ničit akné, které trápí ženy i muže prakticky v jakémkoliv věku. Možná si říkáte, že řešit ,,pupínky" antibiotikem je trochu zbytečné, pakliže se ale jedná o zánětlivé boláky, způsobující hluboké jizvy, je koloidní stříbro a jeho léčba na místě. Ideální variantou je například tonikum, které se aplikuje klasicky na pleť. Ta je poté čistší, hladší, méně mastná a póry jsou stažené.

Koloidní stříbro AG 100 můžete koupit v e-shopu prozdravi.cz.

Článek Koloidní stříbro jako přírodní antibiotikum byl publikován 3. dubna 2015 v 12.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...