Kosmetické značky, které jsou skvělé a cenově dostupné? My je známe!

Tagy:  krása, zdraví, pleť, pokožka, líčení, péče o pleť, péče o pokožku

Sponzorované odkazy:

Kosmetické značky, které jsou skvělé a cenově dostupné? My je známe!

Kosmetika je nedílnou součástí vybavení každé ženy a měla by se týkat také mužů. Kosmetických vymožeností je nespočet a záleží čistě na vás a také na vaší pokožce, jaké produkty si pořídíte. Vždy byste měli respektovat svoji pleť a sahat po takových produktech, které ji budou svědčit. Ovšem zdaleka ne všechny kosmetické značky jsou dobré a budou vám vyhovovat. Co si pořídit, abyste zbytečně nevyhodili peníze z okna a přesto si obstarali to nejlepší na trhu? Máme pro vás pár bezva tipů.

La Roche posay

Kvalitní kosmetiku rozhodně nehledejte v drogeriích, nicméně najít ji můžete například v lékárně. Tam jsou osvědčené značky, které vás navíc nebudou stát celou výplatu. Jednou ze skvělých kosmetických značek je například La Roche posay. Tato francouzská značka je klinicky testovaná a nejvíce vyhovuje lidem s velmi citlivou pokožkou. Osypete se prakticky po čemkoliv, snadno se vám dělají pupínky a červené tečky? Pak je La Roche posay tím pravým pro vás.

Autor: TARGET.COMAutor: TARGET.COM

Avéne

V lékárně ještě chvíli zůstaneme, neboť tam si skutečně vyberete skvělé produkty. Další geniální značkou téměř pro každou pleť je Avéne. Opět francouzská značka představuje produkty, které se speciálně zaměřují na problematickou pokožku. Pupínky i hlubší projevy akné, pigmentové skvrny nebo červené žilky nejsou pro značku Avéne vůbec žádný problém. A kde ji seženete? Prakticky ve všech prodejnách s lékárenským zbožím, jež se ve vašem okolí vyskytují.

Clinique

Jednou z nekvalitnějších a také nejžádanějších kosmetických značek je beze sporu opět francouzská kosmetická značka Clinique. Ta je klinicky testována dlouho před tím, než se dostane na trh. Produkty jsou proto šetrné pro pleť a rozhodně vám nezpůsobí problémy, ač možná máte tu nejcitlivější pokožku, jakou si vůbec dovedete představit. Produkty značky Clinique jsou jednak čistě kosmetické, ale také dekorativní. Vedle denního krému či séra si můžete pořídit také kvalitní make up, tvářenku nebo luxusní rtěnky, a to vše za dobré ceny.

Sisley

Zapomenout v tomto výčtu samozřejmě nesmíme ani na kosmetickou značku Sisley. Ta je tentokrát výplodem asiatů a nutno podotknout, že se skutečně povedla. Sisley nabízí produkty nejenom pro pleť obličeje, ale pro pokožku celého těla. Ta bude díky těmto produktům skvěle zářit svěžestí a jasem. Produkty Sisley seženete ve všech parfumeriích a také na eshopech s kosmetikou.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Collistar

Skvělou kosmetickou značkou za dostupné ceny je italský kosmetický lídr Collistar. Tato značka se zaměřuje na geniální dekorativní kosmetiku a také skvělé produkty na opalování. Chystáte se k moři a nechcete mít pigmentové skvrny po celém obličeji a dekoltu? Pak si obstarejte novinky značky Collistar. Ty seženete například v parfumerii Douglas.

Článek Kosmetické značky, které jsou skvělé a cenově dostupné? My je známe! byl publikován 2. května 2017 v 12.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...