Posilujte imunitu už u malých dětí

Posilujte imunitu už u malých dětí

Již od narození ovlivňuje fyzický a zdravotní stav dítěte ve velké míře právě to, co jí. Organismus každého dítěte se vyvíjí mnohem rychleji než tělo dospělého člověka, a tím pádem je mnohem důležitější, aby právě v dětském věku získal všechny potřebné vitamíny a minerály, ze kterých bude čerpat i v pozdějším věku.

Vitamíny a minerály

Vitamíny jsou látky, které jsou pro správný vývoj organismu nepostradatelné, ale tělo si je neumí samo vyrobit, jediná možnost, jak je tedy získat, je z potravy. Navíc jsou vitamíny i minerály velkým zdrojem energie, zajišťují správný průběh biochemických reakcí v organismu a rovněž zabezpečují fungování jednotlivých orgánů. Kvalitní strava dítěte by proto měla být především pestrá a bohatá na ovoce, zeleninu, ale také luštěniny, mléčné výrobky a maso. Z toho všeho se pak uvolňují vitamíny, minerální látky a stopové prvky, jako například železo, vápník, zinek a další. Pro správný vývoj dítěte jsou naprosto nezbytné vitamíny B, D, E a K. Béčko má vliv na kvalitu kůže, ale také na funkci centrálního nervového systému. Vitamín D je důležitý pro správný vývoj kostí a zubů a vitamíny E i K mají vliv na srážlivost krve i tvorbu červených krvinek a hojení ran. Také vitamín C je důležitý, a to především pro podporu a správné fungování imunitního systému.

Vibovit

Vitamíny i minerály se do těla samozřejmě dostávají nejčastěji přirozenou cestou z běžných potravin, které dítě sní, mnohdy to ale nestačí, a je potřeba si něčím pomoci. A právě pro tyto případy jsou velmi vhodné vitamíny Vibovit http://www.vibovit.cz/. Jde o doplněk stravy buď ve formě ovocného želé, nebo malých cucavých ovocných tabletek. Vitamíny jsou uzpůsobeny pro děti různých věkových kategorií. Můžou je tedy užívat děti od tří, od čtyř a od osmi let věku. A všechny produkty obsahují ty nejdůležitější vitamíny.

Článek Posilujte imunitu už u malých dětí byl publikován 19. července 2017 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...