Lymfodrenáž a lymfatická masáž v Olomouci

Lymfodrenáž a lymfatická masáž v Olomouci

Toužíte se uvolnit a dát odpočinek unaveným končetinám? Chcete dokonale prokrvit váš lymfatický systém? Rádi byste se zbavili pocitu těžkých nohou? Svěřte se do rukou odborníků a navštivte nás v novém centru zdraví a krásy Body Factory Olomouc.

Lymfodrenáž a lymfatická masáž v Olomouci

Lymfodrenáž  je kosmetická metoda založená na přerušovaném stačování tlakových bodů na končetinách, čímž se vytvářejí účinné tlakové vlny. Díky těmto tlakovým vlnám se podporuje žilní i lymfatický systém. Správná lymfatická masáž působí na lymfatický systém, který primárně slouží k odvodu škodlivých látek pryč z těla.

Lymfodrenáž a lymfatická masáž v Olomouci se provádí pomocí moderního přístroje, který účinně ovlivňuje tok lymfy v těle. Prostředkem přístrojové lymfodrenáže jsou kompresní návleky, které jsou sestaveny ze 24 vzduchových komor. Ty se střídavě vyfukují a nafukují podle předem nastaveného speciálního programu.

Přístrojovou lymfodrenáž a lymfatickou masáž využívají zejména lidé se žilní a cévní nedostatečností. Užívá se ale také při odstraňování bércových vředů a slouží jako prevence proti vzniku křečových žil nebo pro potlačení celulitidy. V nepoledním případě ji vyhledávají lidé, kteří se chtějí zbavit nepříjemných tukových polštářků nebo se chtějí zbavit pocitu těžkých nohou. Lymfodrenáž a lymfatická masáž také celkově urychluje vylučování odpadních látek z těla.

Body Factory Olomouc

Jsme profesionálové v péči o tělo a formování postavy, kteří se o vás postarají v novém olomouckém centru zdraví a krásy Body Factory Olomouc. Zakládáme si na pokrokových postupech, týmu odborníků a moderních přístrojích jako Master 12000 se 24 komorami. Pokud hledáte účinnou lymfodrenáž a lymfatickou masáž v Olomouci Těšíme, pak nás navštivte každý všední den na Komenského 16.

Článek Lymfodrenáž a lymfatická masáž v Olomouci byl publikován 9. ledna 2019 v 20.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...