Nejlepší novoroční předsevzetí? Přejte si kvalitnější spánek

Nejlepší novoroční předsevzetí? Přejte si kvalitnější spánek

Ne nadarmo se říká, že kvalita spánku má významný vliv na celkovou kvalitu života. Ve chvíli, kdy se člověk špatně vyspí, je celý den unavený, podrážděný a má sníženou pozornost. Odborníci se shodují na tom, že má nedostatek spánku na svědomí úzkosti, deprese, bolesti hlavy a také malou aktivitu a nízkou výkonnost. Rad, jak si dopřát kvalitnější spánek, je celá řada a jednou z nich je i volba kvalitního povlečení.

Kvalitnější spánek s luxusním povlečením

Spánek jako v bavlnce, přesně takový snový spánek slibuje kvalitní povlečení. I když jste doposud na povlečení jako prostředek ke kvalitnějšímu spánku nepomýšleli, věřte, že i tato zdánlivá maličkost může změnit nekvalitní spánek v kvalitní. Vhodně zvolené povlečení vás v zimě zahřeje a v létě příjemně chladí a je neuvěřitelně příjemné na dotek. A přesně takovým povlečením je povlečení české značky Stella Ateliers. Celou nabídku si pak můžete prohlédnou zde.

Povlečení české značky Stella Ateliers

Značka Stella Ateliers nabízí luxusní povlečení vyrobené z pravé egyptské bavlny, která patří mezi nejkvalitnější na světě. Egyptská bavlna se dále zpracovává do saténových a jerseyových pletenin a vy se ve výsledku můžete těšit na povlečení krásné na pohled a příjemné na dotek. Toto povlečení je vyhledávané díky výborným termoregulačním schopnostem. Je také měkké, odolné, tvarově i barevně stálé a dobře saje pot. Mezi oblíbené úpravy bavlněného povlečení patří Mako satén, Mako jersey a Mako brokát damašek.

Níže jsem pro Vás vypsali stručný přehled hlavních předností těchto úprav, více si pak můžete přečíst v tomto článku.

Mako satén

Bavlněné povlečení v úpravě Mako satén se dokonale přizpůsobuje teplotě lidského těla a v zimě vás ohřeje a v létě ochladí. I přesto, že je saténové povlečení hladké, měkké a lesklé, neklouže jako jeho levné polyesterové náhražky.

Mako jersey

Čím vyniká povlečení v úpravě Mako jersey? Je jemné, měkké a hebké, skvěle absorbuje vlhkost a v neposlední řadě jej nemusíte žehlit.

Mako brokát damašek

Luxusní povlečení v úpravě Mako brokát damašek je jemné a lesklé, pyšní se dlouhou životností a ani při opakovaném praní neztrácí svou barevnost. Jistě vás také potěší jeho výborné termoregulační vlastnosti a povrchová úprava pro snadnější žehlení.

Až si budete na Nový rok dávat předsevzetí, přejte si kvalitnější spánek, který vám vyplní luxusní bavlněné povlečení. 

Přečtěte si také: 7 hříchů českých ložnic: Zjistěte, proč se nemůžete dobře vyspat

Článek Nejlepší novoroční předsevzetí? Přejte si kvalitnější spánek byl publikován 23. prosince 2019 v 16.30 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...