Jak na problémy s erekcí? Začněte změnou životosprávy

Jak na problémy s erekcí? Začněte změnou životosprávy

V posledních několika letech jsou problémy s erekcí častější, přičemž příčin existuje hned několik. Špatná životospráva, nepřetržitý stres, nezdravý jídelníček, nedostatek pohybu, málo tekutin i onemocnění. Pokud si chcete dát sexuální život do pořádku, je nejvyšší čas na řešení problémů. Čím déle budete otálet, tím hůře na tom budete i po psychické stránce, což zřejmě nechcete.

Erekci vám mohou pomoci vylepšit i doplňky stravyErekci vám mohou pomoci vylepšit i doplňky stravy

Bez erekce nedosáhnete orgasmu, ba ani nemůžete provozovat pohlavní styk. Pokud nedojde ke ztopoření penisu výjimečně, nejedná se o žádný problém, to se prostě stane. V okamžiku, kdy začnou problémy s erekcí přetrvávat a objevovat se častěji, je nezbytné hledat příčinu.

Pro erekci je důležitá spolupráce mozku, nervů a hormonů

Jakmile začnou selhávat nervy, hormony, mozek či oběhový systém, projeví se to i během intimností. Většinou za těmito potížemi stojí nezdravý životní styl. Přestaňte se přejídat, kouřit a pít alkohol. Zařaďte do jídelníčku důležité potraviny podporující erekci a sexuální funkci, jako jsou zázvor, kvalitní luštěniny, česnek, chřest, cibuli, celer, křen, třešně, ananas, meruňky, ale i bazalku, ženšen, vanilku, skořici či muškátový oříšek.

Pročistěte své tělo pravidelným čistým režimem. Dopřejte mu také dostatek pohybu, stačí procházky. Odbourejte stres. Všechny tyto kroky vedou ke zlepšení erekce. Pro správné prokrvení penisu existují také speciální cviky, například Kegelovy cviky.

Doplňky stravy jsou také vhodné

Současný trh je rozmanitý a nabízí nepřeberné množství doplňků stravy obsahujících vitamíny a minerály podporující erekci. Často nejenže pomáhají ke zlepšení erekce, ale zvyšují i libido, zabraňují předčasné ejakulaci a přispívají ke správné funkci prostaty. Podívejte se však na internet, jak jsou jednotlivé produkty hodnoceny, neboť ne všechny jsou účinné.

Článek Jak na problémy s erekcí? Začněte změnou životosprávy byl publikován 12. srpna 2020 v 00.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...