Erektilní dysfunkce jsou legitimním zdravotním problémem - pojďme je léčit!

Erektilní dysfunkce jsou legitimním zdravotním problémem - pojďme je léčit!

Sex sice není tím nejdůležitějším v lidském životě, pro většinu z nás je však jeho nedílnou součástí a také radostí, kterou navíc sdílíme s tou nejbližší osobou. Změny v kvalitě erekce proto dokážou většinu mužů skutečně vyděsit. Problémy se ztopořením nejsou v naší společnosti vůbec vzácné: postihují až 67 % mužů po padesátce. Dobrá zpráva je, že jsou ve většině případů léčitelné!

Tabuizovaný problém, jímž trpí prakticky polovina populace

Jaké jsou vlastně projevy sexuální dysfunkce? Obecně můžeme říct, že jde o poruchu v některém z následujících kvalitativních prvků erekce: schopnost dosáhnout ztopoření, dostatečné ztopoření penisu a schopnost ztopoření udržet. Minimálně v jednom z těchto bodů dle nejnovějších statistik selhává v České republice každý druhý muž ve věku 35–65 let – a to jsou jen ti, kteří se k tomu přiznají. Příčiny vzniku problémů se velice různí. Vyšší výskyt erektilní dysfunkce lze pozorovat ve vyšších věkových skupinách, nejde však zdaleka o jediný faktor. Stárnutí také samo o sobě neznamená nutnost neschopnosti erekce – mnoho zdravých lidí si sexu užívá i v seniorském věku. Nejčastějšími příčinami těchto potíží jsou jednoznačně zdravotní problémy, mezi něž patří vysoký krevní tlak, cukrovka, onemocnění prostaty, zvýšený cholesterol a překvapivě také deprese. Hned na druhém místě ovšem stojí tzv. civilizační neduhy: stres, nedostatek pohybu, špatná životospráva, vysoké pracovní nasazení, vztahová nespokojenost, kouření, nadměrné užívání alkoholu a jiných návykových látek.

Když potíže přerostou přes hlavu

Kdy a je tedy třeba začít problém řešit? Odborníci se shodují na tom, že o erektilní dysfunkci můžeme hovořit tehdy, když dva ze tří pokusů o pohlavní styk končí neúspěchem. To samo o sobě ještě nemusí vadit, má-li muž chápavou partnerku, protože v takovém případě může zapojit celou řadu jiných sexuálních praktik vedoucích k jejímu uspokojení. Většina z nás si však tyto aktivity užije pouze tehdy, pokud jsme psychicky v pohodě, a ztráta sebevědomí, která poruchy erekce provází, na prožitku rozhodně nepřidá. Ženy se zase často začnou mylně domnívat, že mužův chabý výkon pramení z nezájmu, a to vše narušuje partnerský vztah. Neadekvátní reakce z obou stran pak situaci stále zhoršují.

Na každý neduh se najde lék

Prvním krokem k úspěšné nápravě situace by rozhodně měla být návštěva lékaře. Mnoho mužů se takovému řešení vyhýbá, protože špatná sexuální výkonnost se logicky pojí se studem, který sice v ordinaci nemá co dělat, nicméně logický argument, že erektilní dysfunkce je neduh jako každý jiný, často nepomáhá. Pokud o svém problému nechcete hovořit s lékařem a jste si jisti, že se nejedná o předzvěst vážnějších zdravotních problémů (například již zmíněné cukrovky), nabízí se alternativní možnost řešení, při níž si zachováte anonymitu. Jsou jí různé doplňky stravy, které se užívají dlouhodobě či krátce před pohlavním stykem. V poslední době mezi nimi vede přípravek Erexan, jediný bezpečný lék na poruchy erekce, který lze získat bez předpisu. Jedna nebo dvě tablety hodinu před souloží vám zajistí zážitek, na jaký již možná jen vzpomínáte.

Doplněk potravy Erexan

Než si zakoupíte neznámý přípravek, měli byste samozřejmě znát jeho složení, abyste věděli, co si pumpujete do organismu. Všechny důležité informace o tomto léku vám poskytne oficiální stránka erexan.eu, pojďme si však shrnout to nejdůležitější. Hlavní účinné složky Erexanu tvoří aminokyselina L- Arginín, která zlepšuje nejen erekci, ale i potenci a kvalitu spermií, uvolňuje hladké svalstvo a zlepšuje prokrvení, L – citrulin, který působí jako stabilizátor, takže erekce vydrží delší dobu, koncentrát z rostliny Tribulus Terestris, jenž stimuluje tvorbu testosteronu, a aminokyselina L- Ornytin, která pomáhá v boji s předčasnou ejakulací. Lék se tak zaměřuje na všechny typy erektilní dysfunkce, které vás mohou potkat. Že nekupujete zajíce v pytli zjistíte snadno i z uživatelských recenzí na Erexan – není ostatně lepší doporučení, než osobní zkušenost. Nezapomeňte však, že ani pilulka nezachrání vše. Pokud u sebe pozorujete další zdravotní neduhy, depresi, stres, nebo máte zdraví škodlivé návyky, měli byste také přemýšlet nad zásadní změnou životního stylu.

Článek Erektilní dysfunkce jsou legitimním zdravotním problémem - pojďme je léčit! byl publikován 19. října 2016 v 20.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...