Problémy s erekcí a erektilní dysfunkce

Tagy:  erekce, erektilní dysfunkce, impotence, afrodiziaka

Problémy s erekcí a erektilní dysfunkce

Co dělat, když muž v ložnici „nefunguje“ tak jak má? Co se děje? Jaká je příčina? Neschopnost dosáhnout erekce a udržet si jí, patří k erektilním dysfunkcím. Dámy, nemějte strach, že by veškeré vaše „manželské povinnosti“ a hrátky byly najednou tabu. Máme řešení.

Problémy s erekcí

Pokud se u vašeho muže objeví častější problémy s erekcí, je nejlepší, aby navštívil lékaře, který stanoví diagnózu. Je mi jasné, že dojít k doktorovi s takovým problémem bude pro pány nesplnitelný úkol. V takovém případě je tu také řešení.
Obecně platí, že pokud má muž problémy s erekcí déle jak týden, měl by zajít k lékaři, který vyloučí všechny případné zdravotní problémy. Může se např. jednat o vysoký krevní tlak, cholesterol, cukrovku, porucha štítné žlázy, cévní onemocnění apod. Na ztopoření penisu se podílí i volně prodejné medikamenty, alkohol, drogy, nikotin … psychika, stárnutí, nedostatek pohybu, špatná životospráva, nadváha atd.

Erektilní dysfunkce

Odborný název erektilní dysfunkce znamená, že muž nemůže dosáhnout erekce. Lidově se tomu říká impotence. Existují tři druhy dysfunkce – podle schopnosti dosáhnout erekce, dostatečné ztopoření a udržení erekce. Netřeba ztrácet hlavu. Pro lékaře je to problém až tehdy, když selže každý třetí pokus.
Na trhu se objevuje celá řada podpůrných prostředků, které se postarají ke zlepšení erekce. Můžete vyzkoušet výživové doplňky nebo různá afrodiziaka, se kterými můžete dosáhnout skvělých výsledků.

Afrodiziaka

Pokud chcete vylepšit váš sexuální život, můžete vyzkoušet doplněk stravy s afrodisiaky. Nejznámější je přírodní doplněk stravy Španělské mušky, který obsahuje vitamíny a rostlinné výtažky. Pravidelné užívání může podpořit sexuální žádostivost a touhu. Stačí je užít obvykle 30 min před stykem.
Jako afrodiziakum můžeme považovat také látky, které zvyšují sexuální výkonnost jako např. erekce a vzrušivost u žen.
Slyšeli jste někdy pojem afrodiziakum v jídle? Láska prochází žaludkem a sex má s jídlem opravdu hodně společného. Mořská kuchyně na muže opravdu zabírá, neboť podporuje onu chuť. Vyzkoušejte např. kaviár, losos, špenát, sýr … Ženě doporučuji vanilku, skořici, mátu, zázvor, kokosový ořech …

Článek Problémy s erekcí a erektilní dysfunkce byl publikován 21. září 2017 v 00.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...