Problémy s erekcí? Už ne!

Tagy:  erekce, ejakulace, problémy

Problémy s erekcí? Už ne!

Problémy s erekcí mohou potkat každého muže. Někdy je tento problém pouze občasný, ale bohužel se může stát i trvalým. Muž, který není schopen dosáhnout kvalitní erekce, bývá často frustrovaný a mnohdy i jeho partnerka, která klade na toto téma větší nároky. Problémy s erekcí se vyskytují zejména u starších mužů. Důvod tohoto problému bývá spjat se špatnými stravovacími návyky a nízkou hladinou testosteronu, v některých případech hraje roli i zdraví jedince. Samozřejmě, že i mladší muži mohou mít toto trápení. V jejich případě se jedná především o psychické problémy, stres, únava a nízké sebevědomí.

Máte problémy s erekcí?

Pokud máte problémy právě vy, nebo snad váš partner a když nevíte jak dál, máme řešení, jak takové nepříjemné situaci předejít. Čtěte dál, jste tady správně.
Věková hranice, která se potýká s touto nepříjemností, je stanovena mezi 35 až 60 rokem. Porucha erekce je dokonce považována za novou civilizační chorobu 21. století. Možná bychom ještě měli zmínit, co to vlastně erekce je? Jedná se o stav, během kterého dochází k naplnění penisu krví, čímž se vzpřimuje a prodlužuje. Tato „věc“ není ovládána mozkem, ale krevní mechanikou. Pokud je v cévách něco v nepořádku, projeví se to právě na tomto orgánu.

Máme řešení

Stejně jako u jiných nemocí je nejlepším řešením prevence. Pokud budete znát všechny rizikové faktory a vyhýbat se jim, bude vše na dobré cestě. Například kouření, alkohol, přejídání, hypertenze, ateroskleróza atd.
Je důležité jíst potraviny, které mají pozitivní vliv na vaše zdraví, na vaše srdce. Doplňte svůj jídelníček o čerstvé ovoce, zeleninu, libové maso či ořechy.
Myslete mimo jiné i na dostatek pohybu, pravidelný příjem tekutin a dobrý psychický stav. Snažte se odpočívat a relaxovat.
Problémy s erekcí či nepříjemnou předčasnou ejakulací vám mohou pomoct i některé bylinky. Mezi takové se řadí např. třezalka, meduňka, levandule apod.

Doplňky stravy

Chcete-li předejít těmto problémům, doporučuji vhodné doplňky výživy. Jedná se např. o tabletky Zerex, certifikovaný výrobek, který je mimořádně oblíbený nejen v EU ale také USA. Mezi další pomocníky ke zlepšení erekce patří např. Merlix, Ejoy, Proerecta, Primulus, Andrimax, Vimax, Aphrodisia, Clavin, E-Rex 24 a celá řada jiných.
Pokud nezabere nic z výše uvedeného, doporučuji navštívit lékaře, který vám může předepsat léky na erekci, nebo v nejhorším případě vám může navrhnout i operační zákrok.

Článek Problémy s erekcí? Už ne! byl publikován 24. března 2019 v 20.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...