Jak cvičit s venušinými kuličkami?

Jak cvičit s venušinými kuličkami?

Pokud máte potíže s inkontinencí, měly byste tento druh problému konzultovat se svým lékařem. Pouze ten vám poradí, jak dál.

venušiny kuličkyvenušiny kuličky

V případě, že na vině budou slabé svaly v oblasti pánve, je možné se inkontinence zbavit, případně ji alespoň zmírnit. Ideální jsou k tomu různé cviky s venušinými kuličkami.

Proč kuličky?

Většina žen i mužů má venušiny kuličky spojené pouze s erotikou, nicméně se jedná také o docela sofistikovanou cvičební pomůcku, která vám může pomoci napravit nedobrý stav pánevního svalstva. Příčinou může být pokročilejší věk, špatné pohybové návyky nebo třeba porod.

Co je k cvičení potřeba?

Ke cvičení mimo kuliček a lubrikačního gelu nebudete potřebovat prakticky nic jiného. Snad jen odhodlání a velkou dávku trpělivosti, jelikož výsledky se nedostaví hned, ale až za pár týdnů či spíše měsíců.

Příprava

Ani samotná příprava není složitá. Je potřeba vždy kuličky umýt pod vlažnou vodou. A to nejen po použití, ale i před aplikací. Pak už jen stačí cvičební pomůcku lehce namazat gelem a zasunout dovnitř.

Začátky

Pro začátek na to jděte raději zlehka. Pamatujte, že vaše svalstvo na tom není dobře, a tudíž žádnou velkou váhu v sobě neudržíte. Proto je ideální ze startu používat pouze jednu lehčí venušinu kuličku. Stačí ji v sobě držet každý den zhruba půl hodiny. Nepokoušejte se o žádné prudké pohyby.

Cvičení pro pokročilejší

Po zhruba měsíci můžete začít používat klasické venušiny kuličky. V případě, že se budete cítit komfortně a nebudou vám vypadávat, snažte se s nimi chodit nejen po místnosti, ale třeba i ven.

Regulérní sportování

Jakmile zvládnete začátky a dostatečně zpevníte pánevní svalstvo, můžete s kuličkami začít i sportovat. Zátěž si dle potřeby regulujte, není kam spěchat. Pamatujte, že to je běh na dlouhou trať, ale tímto způsobem do cíle doběhnete jako vítěz.

Kde nakupovat?

Cítíte-li ostych jen když okolo erotického obchodu projdete, kupte si venušiny kuličky v sexshopu Sexio.cz. Dle všech recenzí jde o nejdiskrétnější eshop v ČR.

Článek Jak cvičit s venušinými kuličkami? byl publikován 24. srpna 2021 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...