Dopřejte si kvalitní kávu, kterou s láskou vypražili ve slovenské pražírně

Dopřejte si kvalitní kávu, kterou s láskou vypražili ve slovenské pražírně

Víte, že na Slovensku najdete zkušenou pražírnu kávy, která se vypracovala doslova od píky a stala se úspěšnou jen díky tomu, jak usilovně se zapojili všichni zúčastnění do celého procesu k dosažení výborné a voňavé kávy? Jde o pražírnu kávy EBENICA COFFEE, která vyrábí jednu z TOP10 espresso káv Evropy.

Ochutnejte kvalitu

Většinou ti, kteří správně investují, získávají kvalitní zboží. To platí, i když bude v našem hledáčku kvalitní káva. Pražírna EBENICA COFFEE získala za svou kávu INTENSIVO ocenění v Great Taste 2020 v kategorii espresso. Oceněnou je také HARMONELLE jedinečně vyvážená espresso káva svěžích květinových tónů a podmanivé chuti čokolády. Tady je např. cena právě teď za 220 g 295 Kč. Když si koupíte kilogramové balení, přijde vás na 975 Kč.

Jak je to s kávou v těhotenství?

káva v těhotenství je povolená. Samozřejmě je nutné pít ji v rozumné míře. K dostání i v e-shopu EBENICA COFFEE je káva s nižším obsahem kofeinu nebo káva bezkofeinová. Je lepší dopřát si jeden, dva šálky kávy a cítit se klidně, než se naprosto omezit a být kvůli pocitu svázanosti a naprosté nesvobody nervózní a nešťastná.

Kávou k rodinné pohodě a lepším vztahům

Šálek kávy se může skvěle hodit ke zlepšení vztahů. Popovídat si u šálku kvalitní a lahodné kávy může mít velmi příznivé účinky na rodinnou pohodu. Káva příznivě působí i na naše zdraví. Pokud trpíte nízkým tlakem, pomůže vám šálek kávy vám jej zvýšit. Káva vám také pomůže od bolesti hlavy, podobně, jako CBD účinky působí při bolestech hlavy a migrénách.

Navštivte webové stránky ebenica.cz a podívejte se na historii úspěšné pražírny kávy EBENICA COFFEE z Modre, kde najdete také jejich malou, útulnou prodejnu, kde vám rádi řeknou osobně víc a uvaří vám výborný šálek kávy dle vašeho gusta. Stačí jen říct, jakou chuť máte rádi.

Článek Dopřejte si kvalitní kávu, kterou s láskou vypražili ve slovenské pražírně byl publikován 17. října 2022 v 22.30 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...