Paralen – zatočte s chřipkou a nachlazením!

Tagy:  lék, nemoc, bakterie, viry, chřipka, nachlazení

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Paralen – zatočte s chřipkou a nachlazením!
  2. Lék na nachlazení, chřipku a kašel hledejte v lednici a ve špajzu
  3. Chřipka a nachlazení – jak podpořit imunitu
  4. Chřipka není jen nachlazení
Paralen – zatočte s chřipkou a nachlazením!

S blížící se zimou jsou nachlazení a nepříjemné chřipky stále více v kurzu. Přeplněná hromadná doprava a nákupní centra se hemží bacily, které si mezi sebou nevědomky předáváme. Předejít nemoci bývá obvykle obtížné a ne zcela účinné, obrnit se můžeme vitaminy v podobě citrusových plodů a nebo speciálních tabletek z lékárny, ale ani ty nám bohužel nezaručí, že zimní měsíce přečkáme bez jediného zakašlání a použití kapesníků. Nenechte viry ovládat své tělo a měnit plány, raději se pečlivě připravte a do zásoby si nakupte přípravky, které vás otravných mikrobů zbaví raz dva. Jedním z nich je například paralen.

Paralen je tabletou vyskytující se na farmaceutickém trhu již nějaký ten pátek. Pomocníkem je v případě nachlazení čí chřipky. Účinně vás zbaví bolesti hlavy, horečky, teploty, bolestí kloubů a svalů, ale také menstruační bolesti. Při chřipce celkově uleví tělu.

paralen účinně bojuje s chřipkou a nachlazení, autor: moster15paralen účinně bojuje s chřipkou a nachlazení, autor: moster15

Užívání

Přípravek mohou užívat prakticky batolata, těm se podává ve formě suspenze a nebo čípku. Dětem od 3 let je možno podat Paralen 125, avšak pouze jednu tabletku denně, větší množství by mohlo vyvolat nevolnost a zvracení. Dětem a mladistvým ve věku od 6 do 15 letse podává 1/2 –1 tableta dle potřeby několikrát denně v 6-hodinových intervalech, ten lze zkrátit v případě potřeby na 4 hodiny, přičemž nesmí být překročena celková denní dávka, která je uvedena na příbalovém letáku či obalu. Dospělí a mladiství smějí požít až 8 tabletek denně v intervalu dvou hodin, pokud dávku překročíte, mohlo by dojít k předávkování, které by vedlo ke zvracení, průjmu, případně dezorientaci.

Nežádoucí účinky

Stejně tak, jako jakýkoliv lék, může i paralen vyvolat jisté nežádoucí účinky, ty však bývají ojedinělé a snadno léčitelné. U citlivějších jedinců se mohou vyskytnout alergické reakce, např. kožní vyrážky a záchvaty dušnosti. Pokud se u vás podobné stavy vyskytnou, přestaňte lék užívat a neodezní-li potíže sami, vyhledejte lékaře.

Paralen hot drink

Tento přípravek je určen k rychlému odstranění chřipky a nachlazení, převážně při bolesti hlavy, bolesti v krku, bolesti svalů a kloubů, uvolňuje ucpaný nos a vedlejší nosní dutiny a tím usnadňuje dýchání. Určen je pro osoby starší 15 let. Užijte maximálně 4 sáčky za jeden den, dávka účinných látek je dosti silná. Prášek rozpusťte ve vroucí vodě a nechte pořádně rozpustit, poté vypijte.

Paralen hot drink je nápoj, který rychle léčí příznaky chřipky a nachlazení, autor: paralenhotdrinkParalen hot drink je nápoj, který rychle léčí příznaky chřipky a nachlazení, autor: paralenhotdrink

Článek Paralen – zatočte s chřipkou a nachlazením! byl publikován 22. října 2011 v 12.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (4).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...