Ideální postava snadno a rychle

Tagy:  ideální postava, hubnutí, váha, kilogramy, jídelníček, pohyb

Sponzorované odkazy:

Ideální postava snadno a rychle

Otázky ohledně krásy jsou dennodenním tématem nejenom nás lidí, ale také veškerých médií. V časopisech stále vidíme nadpisy ,,jak být krásná“ a v televizích slýcháme reportáže o dokonalé pleti a postavě. Skoro bychom až mohli říci, že nás tento kult krásy utlačuje. Jak ale přesně definovat krásu a dokonalou, neboli ideální postavu? Pro někoho sou přitažlivé jižanské krásky, jiný zase nedá dopustit na jemné blondýnky. Jako si někdo potrpí na větší hrudník a plnější pozadí, další by mohl tvrdit, že ideálem krásy jsou míry topmodelky. Zůstává tedy samozřejmostí, že záleží pouze a jenom na subjektivním názoru, avšak kdybych měli shrnout celková fakta, ideální postava vyzařuje zdraví, chuť do života a pevnější svalstvo.

Pokud toužíte po krásné postavě, nikdo netvrdí, že musíte vypadat jako členka anorektického kroužku a denně pozřít pár kousků ovoce a zeleniny. Ba naopak, vědecké studie dokazují, že jakmile se člověk, který má obecně rád jídlo a není líný si uvařit začne omezovat, jeho psychika se zhorší a byť bude vychrtlý, setká se s depresemi a možná i s nervovým zhroucením. Jak se říká, nic se nemá přehánět a atak j to i s hubnutím. Jakmile chcete shodit, stanovte si určitý reálný cíl a za ním si jděte. Hubněte však pozvolna a přirozenou cestou.

Zhubněte snadno a rychle, autor: jeet020Zhubněte snadno a rychle, autor: jeet020

Prvním bodem, který je třeba učinit je změna jídelníčku. To ovšem neznamená vyřadit vše, co máte rádi a trápit se pojídáním sucharů. Vyškrtněte nezdravá jídla jako jsou fast foody a smažené pokrmy. Ponechte si však rýži, maso, těstoviny, brambory, luštěniny a dostatek ovoce a zeleniny. Vaše strava by měla výt různorodá, proto se nebojte experimentovat. Jednou za čas si určitě dopřejte i oblíbenou svíčkovou s knedlíky. Druhým a neméně důležitým bodem je pohyb. Spousta lidí chybuje v tom, že hubne hladověním a nehýbe se, výsledky jsou pak opačné. Nemusíte se mořit v posilovně, stačí, když si každý den dopřejete hodinovou svižnou procházku. Máte-li aktivního psa, nebojte se vzít ho s sebou. Rychlejší chůzí nejenom shodíte nadbytečné kilogramy, ale vlivem adrenalinu se budete rázem cítit příjemněji a šťastněji. Aby vám však po shozených kilogramech nezůstala na těle vyset kůže, musíte také zpevnit svalstvo. Zpestřete si sledování oblíbeného seriálu posilováním. Denní půlhodinové sedy lehy vám zajistí pevné břicho, hýždě i stehna. Uvidíte, že výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a vy se budete cítit naprosto báječně.

Změňte svůj jídelníček a přidejte pohyb, autor: hm.remedyZměňte svůj jídelníček a přidejte pohyb, autor: hm.remedy

Článek Ideální postava snadno a rychle byl publikován 2. září 2012 v 13.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...