Opalování nástřikem – zdravá barva za pár minut

Tagy:  opalování, zdravé opalování, nástřik, solárium, krém, kabinka

Sponzorované odkazy:

Opalování nástřikem – zdravá barva za pár minut

Opálená pokožka je na první pohled krásná, hladká a působí daleko hubeněji. Dovede také skrýt nejrůznější vady kůže jako je celulitida či strie. Avšak za každým opalováním stojí jisté riziko. V létě se většinou krásně opálíme na přirozeném slunci, kde bychom se ale měli chránit opalovacím krémem s vysokým UV faktorem, na podzim a v zimě zase poslouží solária. Kolem nich se vedou nejrůznější spekulace ohledně rakoviny kůže a stárnutí pokožky, díky kterým se vyhazování peněz nevyplatí. Samoopalovací krémy jsou sice zdravou variantou, jak být opálení po celý rok, ale málo kdo je přípravek tak dobrý, aby vypadal věrohodně a přirozeně. Nejlepší by bylo skloubit účinky solária a zdravý způsob opalování samoopalovacím krémem. Slyšeli jste někdy o zcela inovativní novince opalování nástřikem? To je totiž to duo, které hledáte.

Opálení je krásně přirozené, autor: jeremy_warnockOpálení je krásně přirozené, autor: jeremy_warnock

Samoopalovací nástřik je nejšetrnější, nejzdravější a nejefektivnější forma opálení na světě. Své tělo nevystavujete nebezpečným solárním paprskům a nemusíte se bát nevzhledných barevných skvrn, které jdou velice špatně omýt. Pouze vstoupíte do nástřikové kabiny, která vám krok po kroku řekne, co máte následně udělat. Pak se začne pomalu otáčet a barvit vaše tělo do krásného zlatavého odstínu. Samoopalovací kabina vám hned po první aplikaci dodá dokonalou barvu jako od moře, díky níž se budete rázem cítit příjemnější a sebevědoměji. Výhodou skleněné kabinky je absence asistenta, který by vás v jiném případě nástřikem potřel. Klient se tak nemusí stydět za svou postavu a být v rozpacích. Vše si krok po kroku obsloužíte sami a v případě, že si s něčím nebudete vědět rady, zavoláte jednoduše obsluhu.

Samoopalovací nástřiky jsou kombinací luxusních a vysoce kvalitních opalovacích krémů a sprejů, které vám propůjčí krásnou barvu na dlouhou dobu. Díky kombinaci barvy a jemného rozprašovadla v kabině se nemusí bát, že špatnou aplikací zoranžovíte nebo se vám udělají nevzhledné fleky. Jedna aplikace se pohybuje okolo 500 korun, přičemž vám vydrží 3 týdny až jeden měsíc. Když si investici spočítáte, solárium je daleko nákladnější.

Opalování nástřikem je zdravé, autor: Adam CohnOpalování nástřikem je zdravé, autor: Adam Cohn

Článek Opalování nástřikem – zdravá barva za pár minut byl publikován 5. září 2012 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...