Plastika rtů – ano či ne?

Tagy:  plastika rtů, plastická operace, chirurg, trvalá plastika, botulotoxin, injekce, operace

Sponzorované odkazy:

Plastika rtů – ano či ne?

Pamatujete doby, kdy se sexsymbolem celého světa stala herečka Brigite Bardot, která se pyšnila ženskými tvary a svou kariéru postavila na plných rtech? Právě v tomto období 60. let se ideálem krásy staly smyslné rty plné objemu a přirozené barvy, jež vlastní například herečka Angelina Jolie. Příroda ovšem není všemocná a nemohla touto předností obdarovat každou ženu. Pakliže i vy, patříte k těm ženám, jež vlastní slabé, nevýrazné rtíky, ale dlouhé roky toužíte po naprostém opaku, díky vymoženostem 21. století nemusíte zoufat a podstoupit pořádnou změnu v podobě plastiky rtů, která je jednodušší, než by se mohlo zdát, i když jistá rizika rozhodně skýtá…

Plastiku rtů lze provést dvěma způsoby a to trvalým a dočasným. Dobře si promyslete, zda jste o změně přesvědčeni na sto procent, neboť trvalý zákrok je nevratný a přesto, že možná celé roky toužíte po plných rtech, rozhodně vám nemusejí slušet. Možná si říkáte, že zvětšení rtů není až takový zásah, ale opak je pravdou, získáním plnosti rtů se vám radikálně změní celé rysy v obličeji.

Trvalé zvětšení rtů je nevratné, autor: carrie zivanTrvalé zvětšení rtů je nevratné, autor: carrie zivan

Trvalé zvětšení rtů

U trvalého zvětšení rtů se používají dvě techniky dle toho, jaký zákrok chcete. V první řadě je třeba rty ,,roztáhnout“, čehož plastický chirurg docílí naříznutím koutků a následným posunutím kontury rtu. Vyplnění se poté prování několika nářezy po obvodu celých úst a postupným vyplňováním tkáně. Na velikosti a šířce rtů se předem na důkladné konzultaci domluvíte s ošetřujícím lékařem, ten vám také poradí, co by pro vás bylo nejvhodnější a čemu se raději vyhnout. Nechte si od odborníka poradit a věnujte pozornost jeho radám. Pokud vám řekne, že tato velikost rtů vám nebude sedět ke zbytku obličeje, dejte na jeho rady, po zákroku byste mohli být opravdu nešťastní.

Pooperační péče

Pooperační péče je vcelku banální. Na rtu vznikne otok, který přetrvává 3 až 6 dní, ten musíte neustále ledovat, aby co nejrychleji splaskl, můžete však okamžitě opustit kliniku a vykonávat prakticky jakoukoliv denní činnost, kromě těžké fyzické námahy a sportu.

Dočasné zvětšení rtů

pakliže si se zákrokem nejste na sto procent jisti, je lepší podstoupit dočasný zákrok v podobě botulotoxinové injekce. Lékař vám pomocí injekční stříkačky vpraví látku po obvodu celých úst, ta následně uvnitř tkáně nabobtná a zvětší svůj objem, vy tak během pár hodin příjdete ke smyslným rtům. Účinek trvá přibližně 2 až 3 měsíce, po této době lze zákrok samozřejmě opakovat.

Popřemýšlejte spíše o dočasném zvětšení rtů, autor: poperalPopřemýšlejte spíše o dočasném zvětšení rtů, autor: poperal

Článek Plastika rtů – ano či ne? byl publikován 24. října 2012 v 13.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...