Štíhlá do plavek snadno, rychle a jednoduše!

Tagy:  hubnutí břicha, štíhlá postava, tělo, diety, jídelníček, strava

Štíhlá do plavek snadno, rychle a jednoduše!

Když se jen tak letmo rozhlédnete kolem sebe a zamyslíte se nad skladbou vašeho okolí, snadno dojdete k závěru, že nikdo není dokonalý. Sousedku trápí větší nos, sestra odjakživa bojuje s mastnější pletí a vy, buďte k sobě upřímní, nevlastníte zrovna ukázkovou kštici. Zkrátka a dobře, každý by na sobě něco málo pozměnil a ten, co tvrdí opak buď podstoupil plastickou operaci, anebo se potýká s přehnaným sebevědomím. Co ale trápí drtivou většinu obyvatel a dle posledních statistik, až každého druhého člověka, je obezita či nějaké to kilo navíc. Téměř nikdo ne nemůže od přírody pyšnit extra štíhlou figurou a pevným tělem a pokud ano, pak se zdravě stravuje a pravidelně sportuje, o čemž také svědčí jeho vzhled a tělo. A Teď zcela upřímně, nebylo by skvělé tak také vypadat? Přestaňte závistivě hledět na modelky v katalozích a u každé koblihy, kterou právě snídáte, neříkejte, že od zítra začínáte hubnout. Mluvit dlouhé hodiny o shazování kil je snadné, avšak plané řeči ještě nikomu štíhlou postavu nezajistily, seberte proto veškerou odvahu a hurá na hubnutí, ať se mají v létě vaše nové, menší plavky čile k světu!

Přestaňte o hubnutí mluvit a zhubněte, autor: flat abs dietPřestaňte o hubnutí mluvit a zhubněte, autor: flat abs diet

Pozor na časté chyby!

Jakmile se rozhodnete shodit nějaké to kilo navíc a rozhodnete se pro hubnutí břicha, můžeme vám jen zatleskat, ovšem drtivá většina lidí vezme tento proces z opačného, nepříliš dobrého, konce. Za vidinou štíhlé postavičky, kterou by nejraději získali v rekordním čase, se vrhnou do drastických ,,hladovek“, nesmyslných diet dle světových celebrit a podobně. Tyto údajně zaručené typy na hubnutí však vedou k vlčímu hladu, následnému nekontrolovatelnému útoku na lednici a v neposlední řadě k tomu nejobávanějšímu, čímž je všemi nenáviděný, jo-jo efekt. Jedinci pak místo vosího pasu vlastní o jednu pneumatiku více a snadno rekapitulují se slovy, že jím štíhlost zkrátka není souzena a že každý být hubený nemůže. Přitom stačí tak málo a zdánlivě nesplnitelný sen, se může proměnit v realitu…

Změna je život!

Hubnutí totiž není o aktuální dietě či momentálním omezené čokolády, je to otázkou životního stylu, který je třeba nastolit a jednou pro vždy dodržovat. Pokud se přemisťujete zásadně automobilem, na sportovní aktivity si nikdy nenajdete volnou chvíli a vaše stravování představuje první jídlo v čase obědu a to útokem na nejbližší fast food, nemůžete se číslu na váze nikterak divit. Prvním krokem je tedy kompletní renovace jídelníčku a zavedení pravidelnosti. Nikdy byste neměli vynechat snídani, jež je po obědě druhým největším jídlem, oběd si musíte vychutnat v klidu a hlavně v sedě, večeře musí zahrnovat lehce stravitelné potraviny a samozřejmě zeleninu a jednotlivé hlavní chody je třeba vždy proložit menší svačinou v podobě ovoce, proteinové tyčinky, zeleniny či celozrnného pečiva. Dalším pravidlem je také dodržování pitného režimu a bez čeho se prostě nelze obejít, je pravidelný pohyb. Teď záleží pouze na vás, jestli se spokojíte s objemnějším pozadím a trávícími problémy, anebo se v létě na plovárně objevíte se vztyčenou hlavou a kýženým sebevědomím.

Hubnutí začíná změnou jídelníčku, autor: Photo CaptivatedHubnutí začíná změnou jídelníčku, autor: Photo Captivated

Článek Štíhlá do plavek snadno, rychle a jednoduše! byl publikován 22. dubna 2013 v 11.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...