Pro vaše zdraví ta nejlepší péče

Tagy:  klinika, vyšetření, lékař, oční klinika, eyecentrum, operace, ultrazvuk

Pro vaše zdraví ta nejlepší péče

Dnešní hektická a moderními technologiemi protkaná doba nás obklopuje luxusními oděvními butiky, multifunkční elektronikou s vlastním myšlením a učí nás jak se pohybovat ve světě financí a politiky. V začarovaném kruhu těchto vymožeností však drtivá většina populace zapomíná na to nejpodstatnější – zdraví. Již před desítkami let jsme dokázali odletět na měsíc a nad zázraky počítačových inovací zůstává rozum stát, přesto však lidé umírají na banální onemocnění a nechají se lapit do spárů civilizačních chorob. Přitom stačí tak málo, najít kvalitní lékařskou péči, která se postará, abyste se dožili důchodu.

Nezanedbávejte lékařské prohlídky!

Spousta lidí zanedbává lékařská vyšetření například z důvodu, že zkrátka neví, na koho se se svým problémem či pouhým dotazem obrátit. Ovšem každé preventivní vyšetření má svůj důvod. Zatímco na pravidelné prohlídce může lékař objevit zárodky počínající nemoci a snadno je odstranit, neléčené ,,banality" se po letech mohou vyvinout ve smrtelnou nemoc. Neberte proto lékařská zařízení na lehkou váhu a ke svému zdraví přistupujte tak, že máte opravdu pouze jedno. Pokud nevíte, kde se vám dostane té nejlepší péče, ať už v oblasti očí, srdce nebo třeba kůže, svěřte se do rukou odborníku v eyecentrum, více informací najdete na webu http://www.eyecentrum.cz/.

Oční klinika vám poskytne tu nejlepší péči, autor: orangeacidOční klinika vám poskytne tu nejlepší péči, autor: orangeacid

Zaostřeno na oči

Jak již název sám napovídá, oční klinika eyecentrum se specializuje na vyšetření očí, přičemž její historie sahá až do roku 1995. Od této doby se tým specialistů na slovo vzatých věnuje všeobecné oftalmologii spočívající například v operaci šedého zákalu, statické perimetrii, vyšetření elektrických změn napětí, dále provádí testy kontrastní citlivosti a extraokulární operace. Důležitým mezníkem pro kliniku byl jednoznačně rok 1997, kdy se pracoviště stalo prvním oddělením v České republice, které provádělo nitrooční operace na předním segmentu oka ambulantním způsobem.

Klinika je samozřejmě vybavena nejmodernějšími přístroji a dalším profesionálním vybavením, které přispívá k provedení precizní operace a k vašemu pohodlí jak během zákroku, tak po jeho absolvování. Jestli se někde budete cítit v absolutním bezpečí a maximálně komfortně, tak právě na Oční klinice Jana Leštáka.

To nejlepší pro nastávající maminky

Skupinou, která by měla pravidelně absolvovat lékařské kontroly a zodpovědně přistupovat ke zdravotnictví jako takovému, jsou nastávající maminky. Každá žena, která v sobě nosí nový život a připravuje se na rodičovství, by měla absolovat 4D ultrazvuk, kde se dozví jak její miminko roste a zda mu srdíčko pracuje bez sebemenších problémů.

Nastávající maminky by měly podstoupit 4D ultrazvuk, autor: Agnes YvesNastávající maminky by měly podstoupit 4D ultrazvuk, autor: Agnes Yves

Článek Pro vaše zdraví ta nejlepší péče byl publikován 15. července 2013 v 12.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...