Bioderma na mastnou a aknózní pleť

Tagy:  aknózní pokožka, mastná pleť, pupínky, komedony, akné, uhry, kosmetika

Sponzorované odkazy:

Bioderma na mastnou a aknózní pleť

Mastná a především aknózní pleť trápí žene na celém světě a nutno podotknout, že se netýká pouze mladých teenagerek, ale i dam ve zralejším věku. Zatímco v pubertě je výskyt drobných pupínků zcela normální, po dvacátém roku života se již obvykle jedná o nějaký problém. Důvodů k uhrům, komedonům a dalším nečistotám může být spousty, prakticky nespočet. Od hormonálních výkyvů, přes špatnou stravu až po alergické reakce, přičemž zjistit pravou příčinu, je jako hledat jehlu v kupce sena. Naštěstí ale existuje kosmetika, která vám díky klinickým studiím a ověřeným kvalitám může od nepříjemného problému pomoci.

Kosmetická značka Bioderma, celým názvem Laboratoire Dermatologique Bioderma se sídlem ve francouzském Lyonu se roky zaměřuje na problematiku pleti, kterou rozdělila do 7 základních a stěžejních skupin. Produkty se zaměřují na citlivou, problematickou, dehydratovanou, suchou a mastnou pokožku, na své si proto přijde opravdu každý, i ten nejnáročnější zákazník. Veškeré produkty od Bioderma prošly řadou klinických studií a byly vyhodnoceny jako antialergenní a antiaknózní, proto je může používat člověk s velmi problematickou pletí i se sklony k extrémní citlivosti a ekzémům.

Zbavte se nečistot a mastnoty, autor: beautyandthecityblogspotZbavte se nečistot a mastnoty, autor: beautyandthecityblogspot

Velmi populární a celosvětově vyhledávanou řadou je kolekce Sébium zaměřující se právě na aknózní pleť se sklonem k mastnotě tvorbě uhrů nejenom v oblastech obličeje. V této kategorii narazíte na několik zázračných výrobků, které vám pomohou regulovat madtnotu a zbavovat pokožku nečistot.

Sébium AKN

Sébium AKN je jemná a nemastná emulze zaměřující se na korekci a prevenci akné, jež je ideální pro smíšenou až mastnou pleť. Její jedinečné složení je na pleti příjemní, snadno se vstřebává, hydratuje, nevytváří mastný film a především neucpává póry, což je pro problematickou pleť hlavním faktorem. Emulzi pořídíte v každé lékárně již od 299 korun.

Sébium Hydra

Každá, i aknózní a mastná pleť potřebuje hydratovat, a to pořádně do hloubky. Vyvarujte se však těžkému a mastnému složení s oleji a raději vsaďte na jemný krém bez parfemace, který vyživuje a předchází nedokonalostem. Ideální volbou je v tomto případě přípravek Sébium Hydra, který je vhodný používat jako denní i noční krém.

Micerální voda

Micerální voda sama o sobě pleť pupínků nezbaví, ale funguje jako dokonalý podpůrný systém. Každý večer si pokožku důkladně vyčistěte pěnou či gelem a na závěr ošetřete micerální vodou, která zbavuje odumřelých buněk a pozůstatků make upu.

Článek Bioderma na mastnou a aknózní pleť byl publikován 9. února 2014 v 12.00 v rubrice Krása a Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...