Hubnutí vám může změnit život – víte jak?

Tagy:  změna, život, životní styl, sebevědomí, osobnost, přátelé, rodina, cvičení

Sponzorované odkazy:

Hubnutí vám může změnit život – víte jak?

Proč se tolik lidí snaží neustále zhubnout a změnit svůj životní styl? Protože zkrátka vědí, že je štíhlost podstatně atraktivnější, líbivější a poutavější. A co si budeme nalhávat, hubenější lidé snadněji seženou požadované oblečení, mohou sportovat, cítí se příjemněji, plni energie a život vnímají z optimističtějšího pohledu, než ti obézní. Máte kila navíc a stále váháte, jestli vůbec „má smysl“, začít hubnout? Pak se podívejte, jak moc se vám po získání nového těla, změní život.

Vše začíná sebevědomím

Začít tvrdit, že jakmile zhubnete, najdete si nového partnera, budete se líbit svému okolí a podobně, je opravdu povrchní a nesmyslné. Vše ale začíná u sebevědomí a u toho, jak se budete cítit vy. Spousta obézních lidí žije sama proto, že si nevěří a také nevyhledávají tolik společnosti. Jak vás může mít někdo rád, pokud nedokážete mít rádi sami sebe? A pakliže vám k sebelásce pomůžou štíhlejší stehna a menší hýždě, tak směle do toho.

Vědecké studie dokazují, že se lidem, kterým se podařilo přirozeně a nikterak drasticky zhubnout, zkrátka daří lépe. Díky novému tělu a lepšímu sebevědomí se totiž začali cítit podstatně lépe, jistěji a tak jim nedělá problémy vyrazit do společnosti, na party s přáteli a seznamovat se s protějšky, které se tak mohou stát potencionálními partnery. I kdyby se však jednalo o pouhý flirt, vašemu sebevědomí to jen prospěje.

Hubněte a zhubněte, autor: petasilHubněte a zhubněte, autor: petasil

Poznáte pravé přátele

Změna životního stylu neobnáší jenom rekonstrukci lednice a šatníku, ale také jakýsi test vašeho okolí, kdy se dokonale ukáže, jakou máte rodinu a přátele a jak moc vás podporují. Pokud vám partner bude říkat, že jsou vaše diety a cvičení nesmysl, pravděpodobně se bojí, že si najdete někoho jiného. A v případě, že kamarádky zaujmou postoj posměchu, vaše každodenní procházky jim budou připadat zbytečné a zatímco vy si dáte salát, ony si nad porcí smažených hranolek neodpustí komentáře, jedná se o závistivé a nepřející osoby, kterých se co nejdříve zbavte a raději si najdete nový okruh přátel, který vás bude podporovat a také respektovat.

Budete zdravější

No a samozřejmě nesmíme zapomenout na fakt, že s novým a štíhlejším tělem, budete podstatně zdravější. Rapidně vám klesne cholesterol, srovnají se zanesená játra, vyčistí střeva a žaludek a vy tak budeme mít tolik energie, o které jste snad ani nesnili. S dostatkem správných živit se vám rovněž zlepší pleť, vlasy a nehty. Kromě štíhlejší figury tak dostanete ještě krásnější vzhled.

Hubnutí vám změní život, autor: petty-westonHubnutí vám změní život, autor: petty-weston

Článek Hubnutí vám může změnit život – víte jak? byl publikován 17. června 2014 v 12.00 v rubrice Psychologie a Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...