Sluneční péče, na kterou se můžete spolehnout

Tagy:  opalování, sluníčko, uv záření, mléko, krém, uv faktor, léto

Sponzorované odkazy:

Sluneční péče, na kterou se můžete spolehnout

Sluneční paprsky jsou na letním období to nejkrásnější, neboť vám dodají krásnou barvu pokožky a především skvělou náladu. Dokázali byste si vůbec představit, propadat depresím během léta, kdy se vše zdá být naprosto idylické? Pravděpodobně ne, nicméně i léto má svá úskalí. Sluníčko je sice příjemné a krásné, ale také může hodně ublížit, a to především citlivé nechráněné pokožce. Naše národnost není na neustálý příliv slunečního záření zvyklá a pokud se bojíte spálení, měli byste se v létě chránit kvalitními produkty s UV filtrem. Pokožka tak zůstane krásně opálená, bez zbytečného spálení, stárnutí pokožky a absorbování volných radikálů, které podporují její nezdravý vzhled a také rakovinu kůže. A jaké produkty jsou nejlepší? Nechejte se inspirovat výběrem těch nejkvalitnějších slunečních ochran.

Naprostou jdničkou na trhu je samozřejmě prvotřídní značka Clinique, jejíž výrobky jsou, jak již název napovídá, klinicky testované. Clinique si na svých produktech zakládá a vzhledem k faktu, že každý výrobek testuje dlouhé roky, a to ještě před tím, než spatří světlo světa, můžete si být naprosto jisti, že pro vaši pokožku bude vhodný, ať už trpíte na spálení, máte hodně pigmentových skvrn anebo atopické pupínky a kopřivky. Vysoký faktor výrobků navíc chrání pokožku před nepříjemnou sluneční alergií. Cena produktu je na e-shopu NORDSTROM.COM od 699 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Samozřejmě že těmi nejlepšími výrobky jsou vždy ty, kde se společnost věnuje především dané oblasti a problematice. Výrobky značky St. Tropez jsou speciálně testovány a navrženy tak, aby vyhovovali všem, kteří se pohybují u moře nebo v takovém prostředí, kde je silné sluneční záření a opravdové teplo. Chystáte-li se na dovolenou k oři, rozhodně vsaďte na celou sadu St. Tropez, kde najdete opalovací mléko, opalovací sprej a samozřejmě také mléko po opalování, které pokožku krásně zklidní a dodá ji potřebnou vláhu. Cena sady je na e-shopu THEHUT.COM 1 375 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Rozhodně ne všechny produkty musejí být zákonitě velmi drahé a pokud sháníte cenově dostupnou kosmetiku, která však přesto bude velice kvalitní, pak si vyberte značku Hawaiian, která má výrobky speciálně navržené pro pobyt na ostrém slunci. V jejím repertoáru najdete jak tělová mléka, tak spreje a rovněž oleje, díky kterým máte ihned pocit krásně opálené pokožky, aniž byste se ještě stačili opálit. Cena celé sady je na e-shopu NELLY.COM 575 korun.

Autor: NELLY.COMAutor: NELLY.COM

Pakliže sháníte opravdu kvalitní kosmetiku, pak se vyhněte drogeriím, kde jsou produkty spíše podřadného rázu. Kde rozhodně najdete skvělé kousky je lékárna. Skvělou volbou jsou například výrobky francouzské kosmetické společnosti Avéne, které jsou rovněž klinicky testované a jsou velmi vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku. K mléku nebo spreji na opalování si obstarejte také kvalitní krém na obličej s faktorem minimálně SPF 50, který zamezí vzniku pigmentových skvrn. Cena produktů od Avéne se pohybuje okolo 399 korun.

Autor: GILT.COMAutor: GILT.COM

Článek Sluneční péče, na kterou se můžete spolehnout byl publikován 2. srpna 2016 v 13.00 v rubrice Krása a Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...