Výběr vhodného batohu aneb jak předejít bolestem?

Tagy:  batoh, záda, ruce, móda, nákup, moderní batohy, materiál, barvy, cestování, léto

Výběr vhodného batohu aneb jak předejít bolestem?

Nejenom léto, ale prakticky celý rok svádí k cestování a pokud nepatříte k těm, co jako jedinou aktivitu ve volném čase uznávají gaučing, pak velmi dobře víte, co s sebou poznávání jiných končin všechno obnáší. Kromě odpočinku, sportování, nových zážitků a sbližování s rodinou či partnerem s sebou cestování přináší také řadu obtíží a nepříjemných situací, které mohou mít trvalé následky. Každá delší tůra vyžaduje zavazadlo neustále při sobě a i na jednodenní výlet potřebujete batoh se svačinou, pitím, penězi a dalšími nezbytnými věcmi. Jak si užít víkend nebo dovolenou, aniž byste si vlivem nošení těžkých zavazadel zničili záda nebo přivodili úraz? Řešení je vskutku jednoduché…

Na výlet s rodinou, školou či kamarády

Výlety se samozřejmě netýkají pouze víkendů, kdy máte volno a můžete si užít čas s rodinou a vašimi nejbližšími. Na výlety jezdí rovněž děti se školou, teenageři se zájmovými skupinami a v jistém věku také s partou přátel. Dovedete si představit, že by se vaše dítě vydalo na výlet s kabelkou nebo snad nepohodlnou taškou přes rameno? Jediným řešením je samozřejmě praktické a ergonomicky řešené zavazadlo, které je komfortní a zároveň velmi bezpečné. Originální trendy batohy mají vyztužené zadní díly a ramena přizpůsobena tak, aby záda a ruce snesly i těžší obsah a nebyly přitom vystaveny zdravotnímu riziku. Líbivý design, spousta barev a nekonečně mnoho tvarů a kombinací jsou třešničkou na dortu. Pokud jste doposud žili v domnění, že batohy nemohou být nikdy účelné a zároveň moderní, pak se nyní přesvědčte o opaku.

Stylový a komfortní batoh v jednom, autor: bagoloStylový a komfortní batoh v jednom, autor: bagolo

Batoh pro běžné denní nošení? Dnes ano

Batohy jsou snad odjakživa považovány za typické výletní zavazadlo a každý se s ním v dětství setkal. Zatímco na výlet nebo do školy jste si vzali batoh, do práce a pro volný čas byste vždy zvolili spíše kabelu nebo cross body tašku. Doba ale značně pokročila a nyní můžete ulevit svému přetíženému pohybovému aparátu a pořídit si takový batoh, který bude třešničkou na dortu vašeho každodenního nebo dokonce pracovního outfitu. Co říkáte například na variantu se vzory či z kůže? Podívejte se na módní pohodlné batohy Herschel, které vám okamžitě učarují a jednou pro vždy se stanou nedílnou součástí vašeho šatníku.

Batoh, co se skvěle hodí i do města a do práce, autor: bagoloBatoh, co se skvěle hodí i do města a do práce, autor: bagolo

Hurá na dovolenou či eurovíkend

Chystáte se na kratší dovolenou nebo eurovíkend a nechcete se zbytečně vláčet s těžkým kufrem na kolečkách, který je nepraktický a navíc během letu riskujete jeho ztrátu? Pak si obstarejte jednodušší variantu, a to moderní cestovní zavazadlo, které můžete mít stále při sobě a najdete v něm během chvíle vždy to, co právě potřebujete. Na výběr máte z mnoha variant v barevných i jednodušších černých kombinacích.

Zavazadlo ideální na kratší cesty, autor: bagoloZavazadlo ideální na kratší cesty, autor: bagolo

Článek Výběr vhodného batohu aneb jak předejít bolestem? byl publikován 26. srpna 2016 v 04.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...