Sirup proti kašli

Tagy:  sirup, kašel, nachlazení, Vicks

Sirup proti kašli

Nachlazení, bolest v krku a kašel bývají nejčastějšími nemocemi během chladných dnů. Jelikož se blíží podzim, měli bychom si opatřit do domácnosti první záchranu. Lék, po kterém sáhnout, kdykoliv se nám neudělá dobře a dostaneme kašel.

Prochlazení

Bolesti v krku a kašel mohou být způsobeny širokou škálou virů a bakterií. Bývají zpravidla doprovodným znakem jiného onemocnění. Za vznik kašle může i obyčejné prochladnutí. Nemoci postihující ústní dutinu patří mezi ty nejběžnější a nejčastější. Máte doma nějaký sirup nebo pastilky, které vám ihned pomohou?

Kašel

Když dostanete kašel, bývá to mnohdy velice únavné, vyčerpávající a nepříjemné. Nemůžete pořádně spát, mluvit ani dýchat. Jen si vybavte, jaké to je, když se večer snažíte usnout, ale jakmile nakloníte hlavu, začne vás v krku cosi dráždit a opět kašlete. Během kašle se tělo brání a chce odstranit cizí těleso z dýchacích cest a plic. Člověk může mít tedy kašel, který je způsoben kouřem, prachem nebo drážděním chemickými látkami. Samozřejmě je kašel příznakem nachlazení, astmatu a jiných respiračních chorob.
Suchý dráždivý kašel bývá při zánětu nosohltanu, průdušnice, průdušek (bronchitida) vedlejších dutin, chřipce apod. Nemocný kašle hlavně v noci.
Při vlhkém kašli nemocný vykašlává hleny. Je-li člověk s kašlem zahleněný, může užívat tzv. mukolytika, která usnadňují vykašlávání a nemocnému se po nich uleví.

PastilkyPastilky

Léčba kašle

Na českém trhu najdeme celou řadu a množství preparátů, které ulevují od potíží, pomáhají léčbě a postarají se o vaše zdraví. Jako první zmíníme účinný Vicks, který vám pomůže při potížích se suchým a vlhkým kašlem.
Vlhký kašel bývá příznakem nejen klasického nachlazení, ale také úmorné chřipky. Doporučuji vyzkoušet sirup proti kašli na vlhký kašel MedExpecto Vicks, který obsahuje med a zázvor. Díky sirupu se vám bude lépe odkašlávat a ihned se vám uleví při dýchání.
Jedinečné účinky MedDex Vicksu, sirupu na suchý kašel, zaručují účinné látky dextromethorfan a med.
Dobře chutnají a maximálně pomáhají od dráždivého a suchého kašle pastilky MedDex Vicks, a to až na 6 hodin. Cucat pastilky je výborné, pomohou a navíc dobře chutnají.
Během kašle myslete i na pitný režim, aby docházelo k uvolnění hlenu v dýchacích cestách. Vhodné jsou například čaje z heřmánku a tymiánu.

Jaké léky používáte vy?

Článek Sirup proti kašli byl publikován 2. září 2016 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...