Jak na vrásky v okolí očí? Máme skvělé tipy!

Tagy:  pokožka, kosmetika, hydratace, krém, sérum

Sponzorované odkazy:

Jak na vrásky v okolí očí? Máme skvělé tipy!

Pokožka obličeje je neuvěřitelně citlivá a to, co snese zbytek těla může pleť nenávratně poškodit. Pakliže holdujete večírkům, navštěvujete solaria, v létě se nemažete opalovacím krémem s vysokým faktorem a také se často smějete, pravděpodobně I vás již trápí vějířky okolo očí. Jak se s nimi vyrovnat? Máme pro vás pár skvělých tipů, které rozhodně fungují.

Hydratujte a zvláčňujte

Kůže na obličeji má různé složení a to, co vyhovuje vašemu aknóznímu čelu, v žádném případě nemůže vyhovovat očnímu okolí. Mnoho krémů a masek okolí očí poškozuje, neboť pro toto prostředí není určeno. Pro všechny případy si proto obstarejte speciální oční péči, a to z řad kvalitní kosmetiky. Okolí očí musí být vyživováno a hydratováno ve dne a především v noci. Vsaďte na kosmetické vymoženosti značek Esthé Lauder, Clinique, Avéne nebo Biotherm či dražší značku Dior a La Prairer.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Odličujte se vždy dokonale

Málo kdo si je vědom skutečnosti, že vrásky vznikají také při špatném odlíčení pleti. Pokud jdete spat se zbytky make upu okolo očí I na tvářích, nejenom že riskujete vznik nevzhledných pupínků, ale také hluboké vrásky. V pleti totiž tyto částečky zůstávají a zanechávají jakési “krátery”, jež následných očištěním pleti nezmizí. Pořiďte si proto kvalitní odličovací tonika, ideálně na olejové bázi a pokožku čistěte vždy důkladně, I kdybyste přišli domů ve 4 ráno.

Chladivé polštářky jako první pomoc

Při začínajíécích problémem s vráskami jsou skvělou první pomocí chladivé polštářky. Ty se aplikují na noc, během které do pokožky dostávají výživné a vypínací látky. Ráno je okolí očí svěží, jemné na dotek a s minimum vrásek. Výsledky však nejsou trvalé a je třeba je pravidelně opakovat. Chladivé polštářky nabízí například značka Dermacol, a to za příjemnou cenu, dostupnou všem.

Mezoterapie a botox

Opravdu účinnou variantou je vždy mezoterapie nebo botox. V případě mezoterapie se jedná o aplikaci kyseliny hyaluronové do postižených míst. Následně mizí povrchové i hlubší vrásky. U botoxu je metoda vpichu pomocí jehličky obdobná, pouze se jedná o rozdílné složení tekutiny. Výsledky jsou ale v obou případech výborné. Navštivte oddělení estetické dermatologie a o zákrocích si zjistěte více.

Autor: HARRODS.COMAutor: HARRODS.COM

Článek Jak na vrásky v okolí očí? Máme skvělé tipy! byl publikován 26. března 2017 v 21.00 v rubrice Krása a Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...