Oživte si zimu barevnými respirátory

Oživte si zimu barevnými respirátory

Už vás všechna ta omezení a restrikce kolem covid-19 přestaly bavit? Zvedněte si náladu krásnými barvami respirátorů.

Barevné respirátoryBarevné respirátory

Bílá, bílá, bílá, někdy černá… Nesmiřte se s barevnou nudou, pokud jde o respirátory. Kupte si ty nejkvalitnější, ale v barvách. Nemusíte se bát ani toho, že byste platili extra příplatek za barvu. Český výrobce respirátorů GOOD MASK nabízí barevné respirátory, které jsou účinné a přitom levné.

Nejrychlejší cesta k lepší náladě je barevný respirátor

Probuzení do dalšího covidového dne nemusí být zrovna optimistické. Čeká vás povinný test a nevíte, jak dopadne. Celý den budete též v napětí, jestli nezavolají ze školky či ze školy, že si máte přijít pro dítě, protože mělo pozitivní test. Tak si ten den alespoň hned ráno udělejte barevnějším díky respirátoru.

Barevné respirátory od GOOD MASK

Česká firma GOOD MASK vyrábí prémiové respirátory FFP2, které vynikají dostupností v různých barvách. Chcete si je vyzkoušet? Na Dialekarna.cz koupíte mix 10 barevných respirátorů, včetně bílého a černého. Za 10 ks respirátorů zaplatíte pouze 190 Kč.

Bojujete s tím, že vám respirátor nesedne? GOOD MASK respirátory sedí lépe než běžné díky široké a dobře tvarovatelné fixaci na nose. Pokud přesto tento problém máte, pořiďte si k respirátorům GOOD MASK fixační spony na roušky a respirátory. Rovněž se dají koupit v barevných setech. Jsou mimochodem výborným doplňkem k respirátorům pro děti. Těm často respirátor velikostně nesedne a nejlepší úpravu těsnosti provedete právě pomocí fixačních sponek.

Respirátory v barvě i po kusech

Chcete barevné respirátory pro své zaměstnance, tak, aby ladily alespoň částečně s corporate identity vaší firmy? Barev najdete v sortimentu GOOD MASK přehršle, včetně odstínů modré, růžové a dalších – tedy barev, které v setu barevných respirátorů nejsou. Takto si můžete doplnit i svůj set o další barvy.

Česká kvalita

GOOD MASK jsou ryze české respirátory v nadstandardní kvalitě. V ČR se vyrábí jak samotné respirátory, tak materiál. Jde o certifikované respirátory FFP2 s účinností vyšší než 95 %. Na čem si zakládají, to je vysoká prodyšnost bez ztráty filtrační účinnosti. Co to znamená? V respirátorech GOOD MASK se vám bude prostě lépe dýchat. Trojice očkování, antigenní testy a respirátor, který jsme schopni nosit po většinu dne, je nejlepší ochranou proti nákaze covid-19, včetně varianty omikron.

Článek Oživte si zimu barevnými respirátory byl publikován 29. ledna 2022 v 00.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...