Upravte si jídelníček a zhubněte do plavek!

Tagy:  Úprava jídelníčku, dieta, dietní plán, hubnutí, štíhlá postava

Upravte si jídelníček a zhubněte do plavek!

Zdraví je od pradávna tím nejdůležitějším, co máme, avšak ne každému se poštěstí se s touto ,,vlastností“ narodit. Pokud patříte k těm šťastlivcům, kteří si prožili bezstarostné dětství s pár škrábanci a sem tam zlomenou končetinou, prošli si teenagerským obdobím cigaret a alkoholu a dnes vás kromě občasné rýmy a kašle takřka nic netrápí, můžete si zvesela pogratulovat. Možná vás v brzké době nečeká žádný úraz a nemoci se vám vyhýbají obloukem, avšak zdraví se týká také životního stylu a vnější krásy. Abyste se cítili takzvaně ve své kůži, nemusíte podstupovat plastické operace, a nebo si pořizovat předražené bělící pásky, bohatě vám postačí úprava jídelníčku, díky kterému shodíte pár kilo a kadeřník, který už si poradí s vašimi nepoddajnými kadeřemi.

Do svého jídelníčku zahrňte především bílé maso a dušenou zeleninu, autor: HASLOODo svého jídelníčku zahrňte především bílé maso a dušenou zeleninu, autor: HASLOO

Jak zhubnout… tato zapeklitá otázka trápí nesčetně velké procento naší populace a bohužel, pro většinu zůstává neodhalena. Princip hubnutí přitom nemusí být zdaleka tak svízelným a nekonečným bojem, jak si mnozí z vás představují. Abyste dosáhli postavy vašich snů a cítili se zdravě a atraktivně, nemusíte dennodenně navštěvovat přeplněná fitness centra a mučit se na strojích, které zvládnete sotva ovládat, bohatě vám postačí úprava jídelníčku, se kterou budete spokojeni nejenom vy, ale celá vaše rodina, včetně dětí.

V televizních pořadech a takřka ve všech magazínech se setkáte se spoustou typů na hubnutí a dietních plánů, jak shodit co nejvíce kilogramů v co nejkratší době. Když si článek tohoto typu přečtete, okamžitě propadnete jeho kouzlu a hodláte tento ,,zaručeně“ fungující trik jak být fit, zkusit. Ať už se jedná o dietu založenou na konzumaci pouze a výhradně zeleniny, a nebo mléka, princip je stejný. Sice se vám možná povede zhubnout o neuvěřitelných 15 kilogramů, avšak jistě víte, že na pití mléka nelze přežít moc dlouho a dříve nebo později se budete muset vrátit opět k normální stravě, která však přichází v podobě jo-jo efektu, čili co jste pracně shodili, jako lusknutí prstu zase nabere spolu s pár kilogramy navíc. A tak začíná nekonečný koloběh diet a jo-jo efektů. Zapomeňte tedy na nesmyslné a drastické hladovky, které vám akorát ničí zdraví a raději se zaměřte na celkovou obnovu jídelníčku. Pokud se budete soustředit na bílé libové maso, dušenou zeleninu a celozrnné výrobky, můžete se těšit z viditelných změn jako je nejenom štíhlejší tělo, ale také hebká pleť a vlasy.

Díky jednoduché úpravě jídelníčku shodíte několik kilogramů, autor: daphneDíky jednoduché úpravě jídelníčku shodíte několik kilogramů, autor: daphne

Článek Upravte si jídelníček a zhubněte do plavek! byl publikován 13. března 2012 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...